Škoda Randers

Grundig forberedelse betyder en god og sikker bilferie

Sommerferien nærmer sig hastigt, og det er en god idé at udvise rettidig omhu med planlægningen. Vi giver dig derfor lidt nyttige ferietips her

En god ferie starter med at have styr på bilen, oppakningen, papirerne, sikkerheden og børnene. Derudover er det en god idé at have styr på de regler, der gælder i de forskellige lande og byer, du passerer i løbet af de kommende uger, hvilke papirer, du skal huske at have med og meget mere. 

Uanset hvor turen går hen, kan der nemt smutte en detalje eller to i planlægningen af bilturen. Škoda har derfor lavet em huskeliste på deres hjemmeside, som vi foreslår at du benytter, når du forbereder familiens biltur. 

Læs artiklen på  Škoda  hjemmeside


1731b8c1-01d2-4ae0-995b-c66e07626843_637273099745818671.jpg


Skal du benytte tagboks?

Hvis der skal bruges ekstra plads til ferieturen, er en tagboks løsningen for mange. Der findes en række gode tips og idéer til, hvordan du udnytter pladsen optimalt og pakker tagboksen, så den påvirker bilens køreegenskaber mindst muligt.

FDM har samlet ti gode råd til kør selv-ferierende i en artikel.

Læs artiklen fra FDM

Specielt til campingfolket

Selvom du er rutineret campist, er det en god idé at få genopfrisket de vigtigste råd og vink til en sikker tur ud i ferielandet. SOS International har tidligere bragt en artikel, som indeholder en række gode råd til dem, der skal have en campingvogn på slæb.

Se artiklen her

Kør-selv-ferie i elbilen

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kan rejse på kør-selv-ferie i elbil, såsom hvordan du kan oplade i udlandet, er der hjælp at hente i en artikel fra FDM

Læs artiklen

Lad op i Europa med ét kort

Med Powerpass-kortet kan du nemt logge ind hos de fleste udbydere af offentlig opladning rundt i hele Europa. Du kan også se alle dine opladningsdata og betalinger på en smart måde i en app.

Læs mere om Powerpass

07599e2e-20ac-4e56-958c-3cb520c74fcc_638217320046837787.jpg

Škoda  Vejhjælp

Hvis du imod forventning skulle blive udsat for et driftstop undervejs, er hjælpen indenfor rækkevidde med ŠKODA Vejhjælp. Det gælder også, når du tager bilen med på ferie i udlandet. Škoda  Vejhjælp følger med i købet, når du får serviceret din bil hos os.

Mere om Škoda Vejhjælp